Hlavní obsah

Agresivní pes v Jablonci vykousl majiteli ránu na předloktí, pak napadl další dva muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jablonec nad Nisou

Tři lidi včetně svého majitele pokousal v neděli agresivní pes v domě v Jablonci nad Nisou. V kotelně se ho nakonec podařilo odchytit strážníkům, od nichž si případ převzala policie.

Foto: Městská policie Kladno

Ilustrační foto

Článek

Strážníci vyjeli do ulice Květinková v neděli odpoledne. „Oznamovatelka uvedla, že na chodbě domu se pohybuje agresivní pes, kříženec rotvajlera a pitbulla,“ uvedl Tomáš Svačina z jablonecké městské policie.

Agresivní pes ohrožoval obyvatele Brna. Pomohla až uspávací puška

Krimi

Podle něj pes nejprve pokousal svého majitele. Ten utekl do bytu přítelkyně a psa nechal na chodbě, kde zvíře napadlo další dva muže. Při příjezdu strážníků byl pes v kotelně, kam ho jeden z mužů zahnal.

„Zpoza dveří bylo slyšet hlasité kňučení, vrčení a škrábání na dveře. Strážníci použili odchytovou tyč, aby nezranil psa, ani nikoho dalšího. Zvíře bylo stále velmi agresívní, snažilo se na strážníka útočit a tyče se zbavit,“ doplnil Svačina.

Čuvač pokousal na ulici ženu, podmínku pro majitele plzeňský soud zrušil

Krimi

Podle zjištění strážníků si majitel nedávno vzal psa od jiného člověka přes lučanský útulek, jehož majitelka Dagmar Kubištová si pro psa také vzápětí přijela.

„Majiteli pes vykousl na předloktí část svalstva, jeden z nájemníků měl škrábance na břiše a další muž měl hluboké rány od pokousání na rukou a zranění na břiše,“ uvedli strážníci s tím, že zraněné ošetřila záchranná služba.

Reklama

Výběr článků

Načítám