Hlavní obsah

Ze zlatnictví v centru Karlových Varů si zloděj odnesl zboží za miliony

– Karlovy Vary • Aktualizováno

Škoda odhadovaná předběžně na miliony korun vznikla majiteli zlatnictví v Lázeňské ulici v centru Karlových Varů, do kterého se po půlnoci vloupal dosud neznámý zloděj.

Vykradené zlatnictvíVideo: Rudolf Voleman, Právo

 
Článek

„Ve čtvrtek po půlnoci došlo na kolonádě v Karlových Varech k vloupání do zlatnictví,“ uvedla policie na sociálních sítích.

Podle mluvčího karlovarské krajské policie Jakuba Kopřivy se jednalo o jeden z obchodů lokality Tržních krámků v Lázeňské ulici, která vede mezi Tržní a Mlýnskou kolonádou. „Škoda je předběžně odhadnuta na několik milionů korun,“ pokračovala policie v popisu události.

Matka měla v Karlových Varech ubodat tříletou dceru. Nebyla opilá ani pod vlivem drog

Krimi

„V současné době usilovně pracujeme na celém případu a dopadení pachatele,“ uvedla policie. „Žádné další informace k případu zatím nejsou k dispozici,“ komentoval Kopřiva.

Foto: Rudolf Voleman, Právo

Vykradené zlatnictví v Karlových Varech

Podle informací Práva se budou přezkoumávat případné kamerové záběry z ulice. Zatím není ani jasné, kdo je majitelem zlatnictví, ale během dopoledne by měly být známy odpovědi na všechny otázky. Policie vyzvala veřejnost, aby jakékoliv poznatky k loupeži volala na linku 158.

Přepadli zlatnictví v Karlových Varech

Krimi

K loupeži ve zlatnictví v lázeňském centru Karlových Varů došlo například v únoru roku 2017 na Staré Louce, tedy několik stovek metrů od místa čtvrteční loupeže. I tehdy si lupiči odnesli klenoty a hodinky za řádově 14 milionů korun. Lupiče, který měl na svědomí i předchozí přepadení zlatnictví, ale policie dopadla.

Reklama

Výběr článků

Načítám