Hlavní obsah

Zdrogovaný recidivista zaútočil na vůz autoškoly. Žák vycouval a ujel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Pomlácená auta, okna a vyděšení lidé včetně jednoho žáka autoškoly lemovaly tažení 37letého muže plzeňskou čtvrtí Roudná. Řádil tam pod vlivem drog, přitom se nedávno vrátil na svobodu z vězení, kde si odpykal trest za loupež.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O případu z neděle minulého týdne ve čtvrtek informovala policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Muž nejdřív vnikl na jednu z oplocených zahrádek, kde před ním majitel utekl do stavení, kde ho násilník zamkl. „Vzal lopatu, kterou našel v zahradě, a rozbil okno domku,“ zmínila Brožová.

Náčiní přitom zlomil, ale ještě se mu hodilo, když ho ve vedlejší ulici zaujal vůz autoškoly. „Zlomenou lopatou rozbil sklo předních dveří a na žáka za volantem křičel, ať vyleze,“ sdělila Brožová.

Zdrogovaný mladík v Plzni ujížděl policii na koloběžce

Krimi

Adept řidičského umění to naštěstí neudělal, naopak za pomoci instruktora vycouval, ujel a přivolal policii.

Agresor ale ještě stačil otevřít dveře u jiného auta, které nedaleko stálo na červenou. „Na osádku křičel, ať taky vystoupí, a přitom řidičce odpoutal bezpečnostní pás. Pak udeřil rukou do střechy vozidla,“ popsala incident Brožová.

To už byla na místě policejní hlídka. Muž skončil napřed v policejní cele a posléze ve vazbě. Na mříže je zvyklý - 1. února opustil vězení, kde si odseděl tři a půl roku za loupež.

Zdrogovaný muž se na sídlišti v Zábřehu pustil do boje s démony. Vzal si na ně sekeru

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám