Hlavní obsah

Zdrogovaný muž se na sídlišti v Zábřehu pustil do boje s démony. Vzal si na ně sekeru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zábřeh

Se sekerou v ruce se vydal ve čtvrtek v noci bojovat s démony v Zábřehu 25letý muž. Byl pod vlivem psychotropní drogy. Skončil na protialkoholní záchytné stanici. Právo o tom v pátek informoval policejní mluvčí Libor Hejtman.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Muž na hřišti mezi panelovými domy a se sekyrou v ruce bojoval s imaginárními démony, na které křičel. Nereagoval přitom na výzvy městských strážníků ani policistů, aby upustil od protiprávního jednání a odložil sekeru. Následně byl hlídkami sveden na zem a zajištěn,“ uvedl mluvčí.

Muž měl podle něj pozitivní orientační test na omamné a psychotropní látky s výsledkem na amfetamin / metamfetamin. Po vyšetření výjezdovým lékařem byl eskortován do protialkoholní záchytné stanice v Olomouci. „Nyní je podezřelý ze dvou přestupků proti veřejnému pořádku, a to neuposlechnutí výzvy úřední osoby a vzbuzení veřejného pohoršení,“ doplnil Hejtman.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám