Hlavní obsah

Zdrogovaný mladík ujížděl policii rychlostí až 180 km/h. Zradila ho slepá ulice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Rychlostí až 180 km/h se řítil 22letý řidič silnicemi Královéhradecka. Nakonec dojel do slepé uličky, odkud zkusil ještě utéct, ale marně. Řidič i spolujezdec byli pod vlivem drog, ale odběr krve odmítli.

Řidič mercedesu ujížděl až 180 km/hVideo: Policie ČR

 
Článek

Policejní hlídka v neděli vyrazila na kontrolu nebezpečně jedoucího mercedesu, který ujížděl po silnici I/33 od Jaroměře do Hradce Králové. Na signál k zastavení šofér nereagoval a začal ujíždět rychlostí až 180 km/h.

Převaděč s plným autem migrantů ujížděl policii. U Břeclavi prorazil dva zátarasy

Krimi

„Nebezpečně přes plnou čáru předjížděl před sebou jedoucí auta, čímž ohrožoval je i protijedoucí vozidla. V obci Velký Vřešťov najel do slepé ulice, ve které nemohl pokračovat, a musel zastavit,“ informovala mluvčí policie Iva Kormošová.

Devatenáctiletý opilec za volantem chtěl v Praze setřást policii. Nepovedlo se

Krimi

Z auta okamžitě vyskočili dva muži, kteří sice upadli na sněhu, ale utíkali dál. Spolujezdce chytili policisté hned, řidiče po chvíli.

Čtyřiatřicetiletý spolujezdec nadýchal 2,5 promile, 22letý řidič dechovou zkoušku odmítl. Oba se podrobili testu na drogy, který byl pozitivní na kokain, šofér však odmítl jít na testy z krve.

„Oba muži se státní příslušností jednoho státu EU skončili v policejní cele a kriminalisté na základě šetření rozhodnou o právní kvalifikaci,“ uzavřela mluvčí.

Foto: Policie ČR

Řidič mercedesu ujížděl až 180 km/h

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám