Hlavní obsah

Zcela nahý muž pobíhal mezi auty uprostřed rušné křižovatky v Chebu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cheb

Ačkoliv si drtivá většina čtenářů sociálních sítí myslela, že muž promenádující se uprostřed křižovatky na hlavní dopravní tepně v Chebu byl zfetovaný, ukázalo se, že je jen pořádně opilý. Nicméně si vysloužil obvinění z výtržnictví.

Foto: PČR, novinky.cz

Naháč v centru Chebu nebyl zfetovaný, ale opilý.

Článek

„Posilněni alkoholem často děláme věci, které bychom jinak zřejmě nedělali. Své o tom ví muž z Chebu, který se na rušné křižovatce svlékl do naha a zmateně pobíhal mezi auty,“ uvedla policie v pátek odpoledne na sociálních sítích.

Případ se odehrál již úterý 23. ledna krátce před čtrnáctou hodinou. „Přijali jsme na tísňovou linku 158 několik oznámení o muži, který se měl nahý pohybovat mezi jedoucími vozidly uprostřed rušné křižovatky ulic Mánesova a Evropská v Chebu,“ pokračoval mluvčí karlovarské krajské policie Michal Bílek.

Do aut bušil pěstí

„Svým zmateným pobíháním muž ohrožoval nejen sebe, ale i ostatní účastníky silničního provozu. Do několika osobních vozidel, která musela před mužem zastavit, měl udeřit pěstí,“ popisoval mluvčí. Na sociálních sítích pak lidé sdíleli natočená videa.

Po příjezdu na místo policisté dvaačtyřicetiletého muže omezili na osobní svobodě. „A následně ho převezli na obvodní oddělení k provedení dalších úkonů. Následnou lustrací zjistili, že byl na muže Okresním soudem v Chebu vydán příkaz k zatčení,“ konstatoval Bílek.

„Policisté u muže zároveň provedli orientační dechovou zkoušku, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,64 promile. Dále u muže provedli orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel s negativním výsledkem,“ doplnil Bílek s tím, že následně zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví.

Nahá žena běžela v mrazu centrem Brna. Skončila na psychiatrii

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám