Hlavní obsah

Zaútočil na hlídače střepem od lahve. Ten se raději vzdal

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Smrtí vyhrožoval pracovníkovi ostrahy supermarketu ve Zlíně třiačtyřicetiletý jedenáctkrát trestaný bezdomovec. Při tom se po něm ohnal ostrým střepem z pivní lahve, napadenému se podařilo o vlásek uhnout.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Útočník šel nakupovat do supermarketu společně se svým známým. Pracovník bezpečnostní agentury pojal podezření, že muži v prodejně odcizili alkohol. Za pokladnami je zastavil a chtěl, aby ho následovali do zadržovací místnosti, kde jim chtěl zkontrolovat obsah batohu,“ informovala mluvčí zlínské policie Monika Kozumplíková.

Zloději nejprve šli, ale u východu z obchodu chtěli utéct. Pracovník ostrahy jednoho z nich chytil za batoh, aby mu zabránil v útěku, ten upadl a přitom se mu rozbila pivní láhev, kterou měl v ruce.

„Vzal do ruky jeden ze střepů a ohnal se s ním po muži ostrahy. Ten včas uhnul. Zloděj se po něm ohnal ještě dvakrát s tím, že ho zabije. Bezpečnostní pracovník nechal raději oba muže z prodejny odejít. Policisté je záhy dopadli opodál a převezli na služebnu. Agresor je obviněn z nebezpečného vyhrožování a výtržnictví, v případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky,“ dodala Kozumplíková.

Opilý cizinec v Plzni pobodal sportovce, ten přišel o nohu. Útočníkovi hrozí 18 let

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám