Hlavní obsah

Zákazníci v Brně se pobili u regálu se sýry a pečivem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K vyřešení neobvyklé potyčky spěchali v úterý brněnští strážníci do prodejny ve Starém Lískovci. Na pomoc si je zavolala ostraha marketu poté, co u regálů se sýry došlo k potyčce mezi dvaašedesátiletým mužem a třiasedmdesátiletou ženou, načež spor eskaloval o kus dál při výběru pečiva.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Žena strážníkům řekla, že si v oddělení mléčných výrobků vybírala sýr a muž na ni prý začal mluvit vulgárně. Potom se přemístila do oddělení s pečivem a tam jí tento muž dal údajně facku a ona upadla na zem,“ popsala mluvčí strážníků Jana Pokorná.

Muž ovšem situaci viděl úplně jinak. „Ten prý seniorce pouze odsunul vozík, aby si také mohl vybrat mléčný výrobek. Té se to údajně nelíbilo a slovně na něho zaútočila. Když se znovu setkali při výběru pečiva, prý Brňanka napadla jeho a on se jen bránil. Odstrčil ji dlaní a ona upadla,“ vylíčila mluvčí.

Přítomní svědci podle strážníků potvrdili, že hádka mezi seniory vypukla v oddělení se sýry a vygradovala u pečiva, kde údajně žena po úderu muže upadla na zem.

„Seniorka měla viditelnou modřinu na lokti. Dvaašedesátník strážníkům ukázal poškrábané předloktí. Oba však odmítli hlídkou nabízené lékařské ošetření. Podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití strážníci oznámili úředníkům,“ dodala Pokorná.

Naštvaný Brňan demoloval zastávku. Natočila ho kamera

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám