Hlavní obsah

Záchranáři resuscitovali vsedě zaklíněného řidiče, zachránit se ho přesto nepodařilo

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav

Čtyřiapadesátiletý muž zemřel v úterý dopoledne při nehodě dvou osobních aut v Mladé Boleslavi. Záchranáři, kteří náhodou projížděli kolem, se vsedě zaklíněného muže snažili oživit. Nakonec se jim to ale nepodařilo a muž zemřel.

Foto: ZZS Středočeského kraje

Hasiči vyprošťují zraněné osoby.

Článek

Nehoda se stala krátce po šesté hodině nedaleko obchodního centra. „Jeden z řidičů vyjížděl z parkovacího domu a srazil se s autem na hlavní silnici,“ řekla Novinkám mluvčí policie Lucie Nováková.

Ženu ležící na silnici přejelo auto, na místě zemřela

Krimi

Následkem střetu se zranili dva lidé z auta, které vyjíždělo z parkoviště. Okolo náhodou projížděli záchranáři, kteří jeli do práce, a okamžitě začali pomáhat.

„Zahájili u zaklíněného muže v bezvědomí resuscitaci. Tu bylo nutno provádět u muže vsedě, neboť jeho zaklínění ho znemožňovalo z vozidla vyprostit. Záchranáři desítky minut intenzivně společně s hasiči bojovali o jeho život. Bohužel, i přes jejich maximální snahu muž svým zraněním na místě podlehl,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Pětatřicetiletá spolujezdkyně byla zraněna lehce a po ošetření byla přepravena do nemocnice. Příčiny nehody vyšetřují policisté. Dechová zkouška byla u druhého řidiče negativní. Silnice musela být uzavřena.

Foto: ZZS Středočeského kraje

Hasiči vyprošťují zraněné osoby.

Foto: ZZS Středočeského kraje

Záchranáři muže v bezvědomí resuscitovali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám