Hlavní obsah

Z vraždy servírky v Humpolci obvinili dělníka s kriminální minulostí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava

Z páteční vraždy servírky v Humpolci na Pelhřimovsku obvinila policie 47letého dělníka, který si v minulosti odseděl 10 let ve vězení za pokus o vraždu. Souzen byl i kvůli majetkové trestné činnosti, nyní mu v případě prokázání viny hrozí až výjimečný trest. Před policií muž odmítl vypovídat, stejně tak i před soudem, který ho poslal do vazby.

Policisté uzavírají patrně místo trestného činu v HumpolciVideo: Facebook Zpravodajství FTV Prima

 
Článek

Podrobnosti k případu v pondělí sdělil novinářům na tiskové konferenci v Jihlavě kriminalista Pavel Kubiš. Policie se brutální vraždou zabývá od 13. prosince. V restauraci, kde se čin stal, zajistila desítky stop.

Některé z předmětů pocházejících z restaurace měl u sebe i obviněný muž. Podle Kubiše se podařilo zajistit i předměty, které mohly být vražednými nástroji. Přesnou příčinu smrti ženy neuvedl.

Policie obvinila muže z vraždy servírky v Humpolci

Krimi

Muž byl v roce 1999 odsouzen k desetiletému trestu za pokus o vraždu ženy, kterou kvůli majetkovému prospěchu pobodal. Teď k němu kriminalisty přivedlo mimo jiné zranění ruky, které nedokázal vysvětlit.

V restauraci nebyl poprvé. Nějakou dobu bydlel v ubytovně, která je součástí restaurace. Je českým občanem a má trvalé bydliště ve Středočeském kraji. V Humpolci nějakou dobu pracoval a bydlel na ubytovnách.

V Humpolci našli zavražděnou servírku, podezřelého zadrželi

Krimi

Policie muže zadržela v pátek odpoledne, trestní stíhání zahájila v sobotu večer, v pondělí ho soud poslal do vazby.

Na Vysočině se letos staly čtyři vraždy. Ve všech případech policie podezřelé zadržela.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám