Hlavní obsah

Z rozestavěného mostu na Rakovnicku se zřítila dodávka s dělníky. Dva mrtví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krupá
Aktualizováno

Tragické následky měla v pondělí ráno vážná nehoda na Rakovnicku, kde se zřítila z mostu dodávka se stavebními dělníky. Dva lidé nehodu nepřežili, další dva zraněné záchranka odvezla do nemocnice. Okolnosti nehody prověřují kriminalisté.

Dodávka na Rakovnicku se zřítila z mostuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem 7:45 hodin na staveništi v obci Krupá. Mluvčí policie Michaela Richterová uvedla, že se jednalo o silnici I/6 v blízkosti nádraží.

„K neštěstí došlo na mostě, kde probíhají stavební práce, na mostě se pohybují pouze dělníci a vozidla stavebních firem, dodávka stavební firmy se čtyřmi lidmi měla jet provést nějaké stavební práce, dostali smyk a zřítili se dolů z výšky patnácti metrů,“ řekla Richterová.

Dva stavební dělníci nehodu nepřežili, podle mluvčí zdravotníků Moniky Novákové byli oba ve zdemolovaném autě zaklíněni. Zbylé dva záchranka přepravila do nemocnice s těžkými zraněními.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Dodávka se zřítila z rozestavěného mostu v obci Krupá.

„Utrpěli mnohočetná poranění,“ zmínila mluvčí s tím, že u jednoho měl lékař podezření na krvácení do břicha a zlomeninu pánve.

Na místo podle Richterové vyrazili také rakovničtí kriminalisté, kteří budou prověřovat okolnosti nehody.

Foto: Ondřej Deml, ČTK

Dodávka dostala smyk a zřítila se z 15 metrů.

Kamion se na D1 zřítil z mostu a začal hořet. Řidič zemřel

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám