Hlavní obsah

Z pražského klubu muže odváželi s prostřelenými lýtky

– Praha

Při střelbě v klubu v Praze 8 v noci na sobotu utrpěl jeden z návštěvníků podniku poranění nohou. Je po operaci a mimo ohrožení života. Po střelci pátrá policie, podezírá jej z těžkého ublížení na zdraví. Informovala o tom v sobotu mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

Článek

Incident se podle ní odehrál po půlnoci v klubu, který sídlí na adrese bývalého Discolandu Sylvie v Libni, na rohu Zenklovy a Primátorské ulice. Krátce po 01:00 policie podle mluvčí přijala oznámení od záchranné služby o tom, že z podniku převážela do nemocnice asi třicetiletého muže se střelným poraněním obou lýtek.

"Dalším prošetřováním jsme zjistili, že k tomuto zranění přišel po předchozí potyčce. K potyčce mělo dojít mezi hosty klubu a ochrankou, přičemž jeden ze skupinky návštěvníků vytáhl zbraň a vystřelil," řekla Zoulová.

Poraněný muž byl podle ní ze stejné skupiny jako střelec. "Asi to nebyla přesně mířená střela... My zatím po pachateli pátráme, nevíme ještě, o koho přesně šlo," uvedla mluvčí. Postřeleného muže by měli v sobotu policisté vyslechnout. Pachatele zřejmě zná, takže by jeho dopadení mělo být otázkou času, řekla Zoulová.

Reklama

Výběr článků

Načítám