Hlavní obsah

Z krveprolití řidičů na Domažlicku je dvojnásobný pokus o vraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z dvojnásobného pokusu o vraždu obvinili plzeňští kriminalisté 36letého muže, který v sobotu večer pobodal dva muže na parkovišti u hraničního přechodu Horní Folmava na Domažlicku. K potyčce došlo mezi trojicí řidičů kamionů. Dva z nich musela záchranná služba letecky transportovat do nemocnice.

Foto: Hasiči Folmava

Na místě přistál vrtulník letecké záchranné služby

Článek

„Násilný trestný čin, ke kterému došlo včera na Domažlicku, vyšetřují krajští kriminalisté jako dvojnásobný pokus vraždy. Z tohoto činu v neděli obvinili šestatřicetiletého muže,“ uvedla mluvčí policie Barbora Šmaterová.

Podle ní se o fyzickém napadení a zranění dvou mužů na parkovišti u hraničního přechodu Folmava dozvěděli z volání na tísňovou linku. Na místo vyjelo několik hlídek policie, záchranná služba povolala vrtulník. Místo pro přistání zajistili hasiči.

Potyčka řidičů kamionů na Domažlicku skončila krveprolitím

Krimi

„Podle prvotních informací se mělo jednat o konflikt mezi třemi muži ve věku 42, 40 a 36 let, jenž měl vyústit až ve fyzické napadení, při kterém nejmladší z nich způsobil starším dvěma mužům závažná bodná poranění,“ dodala Šmaterová.

Konflikt se stal mezi řidiči kamionů, všichni jsou cizinci.

Dvojice mužů utrpěla vážná zranění, oba byli letecky transportováni do nemocnice. Obviněný byl zadržen na místě. Policisté také předají státnímu zástupci podnět k návrhu na vzetí útočníka do vazby.

Reklama

Výběr článků

Načítám