Hlavní obsah

Z okna budovy v pražských Dejvicích vypadla žena. Je ve vážném stavu

– Praha • Aktualizováno
Novinky, ok, jap

Pád ženy z okna v Praze vyšetřují od úterního odpoledne pražští policisté. Pravděpodobně se jedná o sebevraždu nebo nešťastnou náhodu. Žena podle policie vypadla z okna budovy v Dejvicích, kde sídlí teologická fakulta. Ta uvedla, že událost s ní nesouvisí, žena prý nebyla studentkou ani zaměstnankyní školy.

Policie vyšetřuje pád ženy z okna v PrazeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Záchranáři a policisté vyjeli do ulice Thákurova před třetí hodinou odpoledne. Na místo vyrazil také lékař a inspektor.

„Přibližně 50letou ženu bylo nutné zaintubovat, připojit na umělou plicní ventilaci a zafixovat proti pohybu. Následně ji záchranáři převezli do vojenské nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Muž vypadl v Praze ze šestého patra

Krimi

Podle policie žena vypadla z okna teologické fakulty. „Policisté se zabývají okolnostmi pádu osoby z okna, žena byla v kritickém stavu převezena do nemocnice,“ doplnil mluvčí policie Jan Rybanský.

Teologická fakulta Univerzity Karlovy ve vyjádření zaslaném do redakce Novinek uvedla, že událost s ní nemá jakoukoli spojitost.

„Zmiňovaná žena nebyla studentkou ani zaměstnankyní naší fakulty. Katolická teologická fakulta sídlí v objektu, který je pronajímán více subjektům. KTF UK je sama nájemcem,” uvedla Marie Opatrná, proděkanka školy pro vnější vztahy a komunikaci s médii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám