Hlavní obsah

Z lodi na Brněnské přehradě zmizel cestující

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Jako jedna velká záhada se jeví pohřešování zhruba 50letého muže v Brně, který si koupil jízdenku na loď a měl nastoupit, jenže v cíli po něm nebylo vidu ani slechu. Vyvstala tak obava, jestli během plavby třeba nespadl z paluby, posádka se tedy obrátila na policii. Ta po muži pátrá a kromě „varianty přehrada” pracuje ještě s verzí, že si třeba plavbu rozmyslel a odešel. Muže zachytila bezpečnostní kamera.

Foto: Policie ČR

Muž měl nastoupit na loď na přehradě v Brně

Článek

Záhadu oznámila v pondělí posádka lodi Lipsko policii v brněnské části Bystrc, kde je rovněž přístav na přehradě.

„V přístavišti měl nastoupit asi padesátiletý muž, který si kupoval jízdenku na zastávku Sokolské koupaliště. Na této zastávce však nevystoupil. Posádka muže hledala, ale nikde na lodi nebyl,” popsal případ mluvčí policie David Chaloupka.

Výrostek v Brně mrštil seniorkou s berlemi, na zemi bojovala o kabelku

Krimi

„Zatím není jasné, kde muž loď opustil - jestli před vyplutím, na jiné zastávce nebo jestli během plavby nespadl z paluby do vody,” upřesnil mluvčí.

Policie pracuje se snímkem z kamerového záznamu u přístaviště, muž je na něm zachycen zřejmě před vyplutím lodi.

Nemám na výběr, omlouval muž s mikinou naruby loupež na benzínce v Brně

Krimi

„Je štíhlé postavy, s prošedivělými vlasy, na tváři strniště, na sobě oblečeny riflové modré kalhoty, bundu nezjištěné barvy. Je dosti možné, že je muž v pořádku a pátráme zbytečně. Pokud pohřešovaného muže poznáváte, dejte nám vědět na lince 158,” dodal mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám