Hlavní obsah

Z bohnické léčebny utekla agresivní žena. Je nebezpečná a může mít nůž, varuje policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policisté pátrají od čtvrtka po ženě, která uprchla z pražské Psychiatrické nemocnice Bohnice. Uvedli, že kvůli násilné minulosti může být nebezpečná. Hospitalizovaná byla nedobrovolně, soud jí nařídil ochrannou léčbu kvůli agresivitě a zhoršenému zdravotnímu stavu. Podle policie hrozí, že je ozbrojená nožem.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Policie - ilustrační snímek

Článek

„Hledaná 31letá žena má Obvodním soudem pro Prahu 8 nařízené ochranné léčení za opakovanou násilnou trestnou činnost,“ informovala v pátek o pátrání mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Pacientce se podle mluvčí zhoršil zdravotní stav, do nemocnici ale byla umístěna nedobrovolně.

V době útěku na sobě měla černé legíny, džínovou bundu a s sebou měla kabelku. Z prověřování okolností útěku rovněž vyplynulo, že může mít kuchyňský nůž.

„Hledaná je velmi agresivní a mohla by být nebezpečná sobě i svému okolí. Pokud jste ji viděli nebo víte, kde se nachází, neprodleně prosím kontaktujte linku tísňového volání 158. Rozhodně ji sami nekontaktujte a nezadržujte,“ zdůraznila Siřišťová.

Mladík chystal vraždu zdravotní sestry z Bohnic. V ústavu byl kvůli sadistickým choutkám

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám