Hlavní obsah

Výtržnice v Opavě kopla policistu do rozkroku

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Bolestivé zranění v oblasti genitálií utrpěl v neděli v noci člen policejní hlídky, která zasahovala při výtržnostech v ulici Na Rybníčku v Opavě. Dvacetiletá žena, kterou chtěli policisté zatknout, ho kopla mezi nohy tak silně, že musel být převezen do nemocnice.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Policista musel být ošetřen, zranění nebylo vážné. Ilustrační foto

Článek

Zranění se ale nakonec ukázalo jako nepříliš vážné a policista nemusel být hospitalizován. „Zranění si vyžádalo jednorázové lékařské ošetření ve Slezské nemocnici, a to bez vystavení pracovní neschopnosti,“ uvedl mluvčí policie René Černohorský.

Dodal, že policisté byli na místo přivolaní proto, že žena rušila noční klid. Když byla vyzvána k prokázání totožnosti, odmítla to. Poté, co ji policisté vyzvali k nastoupení do vozidla, začala je napadat.

„Zraněnému policistovi kromě toho natrhla výložku na uniformě,“ dodal mluvčí. Žena byla hospitalizovaná na protialkoholní záchytce. Je podezřelá z trestného činu útoku na veřejného činitele.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám