Hlavní obsah

Vykrádali auta v pražských ulicích za bílého dne. Na jedno jim stačilo šest vteřin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Škodu za 1,2 milionu korun za sebou zanechali tři muži, kteří v Praze vykrádali auta, kradli kola nebo osobní vozy. Odcizení zavazadla z auta jim zabralo asi šest vteřin. Dva muži ze tří skončili ve vazbě.

Zloději řádili v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Policie napočítala, že trojice má na svědomí 16 případů včetně dvou krádeží aut. Ta byla následně nalezena a vrácena majitelům. Brali také kola z koláren. Nebyl pro ně problém vniknout do auta na ulici za denního světla.

„Muži se primárně zaměřovali na vloupání do vozidel, kdy se podezřelí do vozidel dostávali po rozbití některého z oken vozidla. Z nich následně brali vše, co mělo nějakou hodnotu,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová s tím, že šlo o zkušené recidivisty.

Škoda byla vyčíslena na 1,2 milionu korun. Muži ve věku 25, 32 a 38 let byli obviněni z krádeže vloupáním, poškození cizí věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměňování platebního prostředku.

Policie u nich našla dvě odcizené plynové pistole.

Muže na trati v Praze zranil elektrický proud

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám