Hlavní obsah

Vraždu servírky potrestal vrchní soud 12,5 roky vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jednadvacetiletý Tomáš Charvát půjde s konečnou platností na 12,5 roku do vězení za to, že loni v červnu uškrtil servírku v náchodské herně. Pražský vrchní soud v úterý potvrdil únorový verdikt královéhradeckého krajského soudu.

Článek

Na 12,5 roku do vězení se zvýšenou ostrahou poslal Charváta už v únoru krajský soud v Hradci Králové. "Je mi to strašně líto, nechtěl jsme nikomu ublížit," řekl tam Charvát, který se při zahájení hlavního líčení k oběma činům doznal. 

Jednadvacetiletou servírku uškrtil, když ho překvapila při krádeži peněz. "Zadržený se k činu doznal. Byl posledním návštěvníkem baru. K vraždě došlo kolem 03:00, kdy se podnik zavíral. Tělo mrtvé ženy našla až kolem 08:00 její kolegyně, " uvedla tehdy policejní mluvčí.

Odsouzený byl před několika lety po útěku z vojenské služby v péči psychiatrů.

Reklama

Související témata:

Související články

Barmanku z Náchoda zavraždil její známý

Náchodští policisté v sobotu večer zadrželi muže podezřelého z vraždy barmanky. Podle kriminalistů ženu zavraždil její známý. Jednadvacetiletá servírka...

Výběr článků

Načítám