Hlavní obsah

Vražda ženy na Vysočině: Policisté shánějí záznamy z palubních kamer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bartoušov

Násilnou smrt ženy vyšetřují kriminalisté na Vysočině. Požádali kvůli tomu o pomoc řidiče vozidel, kteří v úterý mezi 16.30-17.15 projížděli mezi Havlíčkovým Brodem a Bartoušovem. Shánějí jejich svědectví či záznamy palubních kamer. Nic víc k závažnému případu vraždy neuvedli. Slíbili, že v pondělí budou sdílnější.

Foto: Mapy.cz

Silnice mezi Bartoušovem a Havlíčkovým Brodem

Článek

O případu v pátek informovala mluvčí policie Dana Čírtková s tím, že od úterý vyšetřovatelé prověřují okolnosti závažného trestného činu.

„Kriminalisté se obracejí s naléhavou výzvou o pomoc na řidiče, kteří v úterý 9. ledna v době mezi 16.30 hodin až 17.15 hodin projížděli po silnici III. třídy číslo 03810 mezi Havlíčkovým Brodem a obcí Bartoušov,“ uvedla mluvčí.

„Svědectví těchto řidičů, případně záznamy z palubních kamer v jejich vozidlech, jsou velmi důležité pro kriminalisty,“ zmínila Čírtková. Policie podle ní shání řidiče jedoucí v danou dobu v kterémkoliv z obou směrů.

Řidiči se mají se svými poznatky a svědectvím hlásit na lince 158, případně kontaktovat přímo vyšetřovatele případu na telefonních číslech: 725 004 982 a 725 867 094.

„Jde o nález těla ženy, která zemřela s největší pravděpodobností násilnou smrtí. K samotnému případu nelze v současné době z taktických důvodu nic uvést, proto prosím vydržte minimálně do pondělí,“ dodala mluvčí.

Chebský soud poslal do vazby muže obviněného z pokusu o vraždu a vyhrožování

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám