Hlavní obsah

Vrah z Brna hledal na Moravě novou identitu a smysl života

Právo, pko, mh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Mladík, který má podle všeho na svědomí smrt čtyř lidí v Brně-Ivanovicích, dorazil do České republiky jen před třemi týdny. Dohnalo ho sem zřejmě hledání vlastní identity. Podle dostupných informací jde totiž o příbuzného obětí, kterými mají být místní učitelka, její manžel a dva synové. Jde zřejmě o bratrance zavražděných hochů.

Foto: Petr Kozelka, Právo

Na místě pracují specialisté na sběr stop.

Článek

Mladý Američan se vrátil zpátky přes Atlantik do vlasti svých předků, pochází totiž z rodiny českých emigrantů. V Brně chtěl hledat nový smysl života a novou identitu. Azyl našel údajně v rodině svých příbuzných právě v Ivanovicích, v luxusní čtvrti na samém okraji moravské metropole.

Lidé v brněnské čtvrti Ivanovice mají strachVideo: Miroslav Homola, Právo

Po příjezdu hledal práci a nabízel se jako příležitostný učitel angličtiny. Anglicky s ním hovořili prý i jeho příbuzní. To u některých místních vyvolalo dojem, že byli všichni cizinci. Místo harmonie však mladíka potkal v Česku pravděpodobně osud připomínající noční můru. Na konci tragického příběhu zůstali čtyři mrtví.

Policie zatím nechce uvést žádné podrobnosti k vyšetřování ani věk zavražděných. Velký otazník visí nad tím, jak se celá událost v novém domě na samém konci ulice odehrála a co bylo jejím startovacím momentem. Kriminalisté jsou na místě a těla obětí hrůzného činu zřejmě ještě leží v domě.

Reklama

Výběr článků

Načítám