Hlavní obsah

Vodák, který se měl utopit v Brně, je údajně naživu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Zcela nečekaně se zamotal případ dvou utopených vodáků z minulého týdne. Jejich člun byl nalezen 23. března na řece Svitavě v Brně. Po dalším pátrání našli hasiči a policie ve vodě mrtvolu muže - druhý muž se ale nikdy nenašel. Nyní se objevil svědek, který ho údajně viděl od řeky utíkat.

Článek

"Policii se ozval  svědek, který údajně viděl v inkriminovaném místě i čase běžícího muže s pádlem, jehož popis odpovídá pohřešovanému ...," píše se v emailu, který médiím rozesílá člověk podepsaný jako Marek Meitner. Zároveň kritizuje postup úřadů, který je prý liknavý.

Policie Novinkám potvrdila, že druhý vodák se skutečně nenašel, ale žádného oficiálního svědka prý policisté nemají. Informace, že vodák utíkal od řeky, je prý typu "povídá se".

Pokud ale skutečně existuje člověk, který muže na fotce viděl po 23. březnu, měl by to okamžitě ohlásit policii.

Reklama

Související témata:

Související články

V Brně utonuli dva vodáci

Výlet na rozbouřenou řeku Svitavu se ve středu nevyplatil dvěma mladým mužům. Jedno tělo utonulého muže ve vodácké vestě vylovili jihomoravští hasiči z řeky...

Výběr článků

Načítám