Hlavní obsah

Pod koly vlaků zahynuli na Pardubicku a Chebsku dva lidé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Provoz na železničním koridoru na Pardubicku zastavil v pondělí dopoledne na více než hodinu nález mrtvého člověka. Vlaky jezdily po jedné koleji, provoz byl obnoven po poledni. Na Chebsku v pondělí vlak srazil a usmrtil dalšího člověka, vlaky proto nejezdí. Informovali o tom zástupci policie a Českých drah.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Vlaky na Pardubicku nejezdily zhruba od 10:30. Mrtvý byl nalezen mezi Moravany a Uherskem, 70 minut byl provoz na trati zcela zastavený. Mezitím jezdily v úseku náhradní autobusy, řekl mluvčí Český drah Lukáš Kubát.

Podle policejní mluvčí Dity Holečkové kriminalisté na místě prověřují okolnosti, více podrobností nemá.

U Olomouce vlak srazil ženu, na místě zemřela

Krimi

Také na trati Cheb–Plzeň mezi Chodovou Planou a Valy u Mariánských Lázní v pondělí dopoledne srazil vlak člověka, který na místě zemřel. Řekl to krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Vlaky na trati stojí, cestující musejí použít náhradní autobusovou dopravu.

Do člověka v kolejišti narazil expres Českých drah (ČD). Cestovalo v něm asi 90 lidí, podle mluvčího se nikdo z nich nezranil. Cestující musí využít náhradní autobusovou dopravu. Neštěstí na místě prošetřuje policie.

Podle webu ČD jsou pro cestující zajištěny náhradní autobusy mezi stanicemi Cheb a Mariánské Lázně a Lázně Kynžvart a Mariánské Lázně.

Reklama

Výběr článků

Načítám