Hlavní obsah

U Olomouce vlak srazil ženu, na místě zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U páteřní železniční trati mezi Olomoucí a Přerovem byla v sobotu dopoledne nalezena mrtvá žena. Zřejmě ji srazil vlak. Provoz vlaků ve směru na Olomouc je částečně omezený, řekl policejní mluvčí Libor Hejtman. Konec omezení předpokládá Správa železnic podle údajů uvedených na webu odpoledne.

Foto: Ina Fassbender, Reuters

Ilustrační snímek

Článek

Mrtvá žena ležela v úseku trati mezi Grygovem na Olomoucku a Brodkem u Přerova na Přerovsku. „Momentálně zjišťujeme její totožnost. Pravděpodobně se jedná o sražení ženy vlakem. V tuto chvíli na místě děláme prvotní úkony,“ řekl Hejtman.

Oznámení o nálezu těla podle něj přijala policie okolo 10:00. „Provoz na trati je částečně omezený ve směru na Olomouc. Korigujeme to společně se Správou železnic,“ doplnil policejní mluvčí.

Úsek, kde nyní pracuje policie, je součástí dvoukolejné elektrizované železniční trati, která je jednou z hlavních spojnic mezi Prahou a Moravou, Slezskem, Polskem a Slovenskem. Je součástí třetího železničního koridoru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám