Hlavní obsah

Vlak u Kladna narazil do dacie a tlačil ji desítky metrů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na železničním přejezdu v Zákolanech na Kladensku se v pátek večer srazil projíždějící vlak s osobním autem. Řidička dacie skončila v nemocnici.

Nehoda auta s vlakem v ZákolanechVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo na silnici 101, a to na železničním přejezdu chráněném závorami i výstražnou světelnou signalizací. Zda bylo zabezpečovací zařízení přejezdu v době nehody funkční, budou zjišťovat policisté i vyšetřovatelé drážní inspekce.

K nehodě vyjelo několik jednotek hasičů, posádky záchranářů a také policejní hlídky. Záchranáři navíc na místo povolali vrtulník letecké záchranky.

Osobní vlak jedoucí z Kladna do Kralup nad Vltavou před sebou tlačil auto několik desítek metrů. Řidička i přesto vyvázla bez život ohrožujících zranění a do nemocnice mohla být po ošetření převezena sanitkou. Vrtulník se tak zpět na svou základnu vrátil prázdný.

Silnice byla v místě nehody uzavřena, stejně tak byl zastaven provoz na železniční trati. Okolnosti nehody nyní prošetřuje policie.

Řidička na Klatovsku nerespektovala světla na přejezdu, po srážce s vlakem je těžce zraněná

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám