Hlavní obsah

Víkend na silnicích začal vážnými nehodami

Právo, Novinky, Martin Polák, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň / Karlovy Vary

Pět zraněných osob, z toho dvě vážně, si vyžádala dopravní nehoda u Pňovan v Plzeňském kraji. V sobotu dopoledne tam havarovalo osobní auto a skončilo na kolejích. Žádný vlak naštěstí místem neprojížděl. Brzy ráno se stala další vážná nehoda na Karlovarsku.

Článek

V autě u Pňovan podle všeho cestovala pětičlenná rodina. Patrně nejhůře dopadlo osmileté dítě, které museli lékaři letecky transportovat do nemocnice. Jeho otec měl zraněný hrudník.

„Žena a dvě děti měly drobná zranění,“ poznamenala mluvčí záchranářů Plzeňského kraje Lenka Ptáčková. Přesné příčiny nehody šetří police.

Srazily se vozy VW Golf

Na pomoc ke srážce dvou osobních automobilů také vyjížděli hasiči a záchranáři po šesté hodině ráno do obce Pozorka u Karlových Varů. Srazily se dva vozy Volkswagen Golf, ve kterých jeli jen řidiči.

„Jednoho odvezla zdravotnická záchranná služba do nemocnice v Karlových Varech. Pro druhého však byl povolán vrtulník a s těžkým zraněním byl převezen do Plzně,“ řekla mluvčí karlovarských hasičů Alena Ryvolová.

Hasiči pomáhali záchranářům se zraněnými. Také okolnosti této nehody vyšetřují policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám