Hlavní obsah

Vězeň se nevrátil z povolené vycházky v Olomouci

– Olomouc

Policie vyhlásila pátrání po vězni, který si odpykává trest odnětí svobody v olomoucké věznici a nevrátil se z povolené vycházky. Dvaatřicetiletý Marian Vosáhlo, který má trvalé bydliště na Přerovsku, byl naposled viděn v sobotu, když z věznice odcházel, přičemž vrátit se měl druhý den.

Foto: Policie ČR

Pátrání po uprchlém vězni z Olomouce

Článek

Policie o pátrání v pondělí informovala na Twitteru. Za co a na jak dlouho byl Marian Vosáhlo odsouzen, případně kolik z trestu již odseděl, policie neupřesnila.

Mluvčí policie Petra Vaňharová uvedla, že vězeň vyrazil v sobotu v 16:00 na povolenou vycházku, přičemž se měl vrátit do budovy Vazební věznice Olomouc v neděli do 16. hodiny.

„Hledaný měří okolo 170 cm, je středně hubené postavy, má krátké rovné prošedivělé hnědé vlasy a hnědozelené oči. Má oválný obličej, zúžený k bradě, se silným dolním rtem. Popis oblečení není znám,“ zmínila mluvčí s tím, že vězeň podle policie není v ohrožení zdraví a života a sám není nebezpečný svému okolí.

Tati, neboj, je u nás. Policie prověřuje debatu pod článkem o uprchlém vězni

Krimi

Policisté se obrací s prosbou o případná svědectví ohledně pohybu a pobytu Mariana Vosáhla na veřejnost. Případné informace je možné hlásit na nejbližší policejní služebně nebo na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám