Hlavní obsah

Velkopodnikatel s kuřaty havaroval v Litomyšli se svým ferrari

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svitavy

Škodou tři milióny korun skončila ve čtvrtek nehoda ferrari a Škody Superb v Litomyšli na Svitavsku. Řidič škody vyjížděl z kolony a narazil přitom do luxusního auta, které kolonu předjíždělo. Podle serveru blesk.cz seděl za volantem ferrari milionář Jiří Mach, který vlastní firmu zabývající se líhní kuřat.

Foto: HZS Pardubického kraje

Ferrari se střetlo se škodovkou.

Článek

Nehoda se stala kolem 14.30 v ulici Jana Evangelisty Purkyně, kdy tam popojížděla kolona aut. Dvaasedmdesátiletý řidič ferrari z ní vyjel a začal kolonu předjíždět.

Foto: HZS Pardubického kraje

Ferrari se střetlo se škodovkou

„Chvíli nato začal odbočovat 55letý řidič Škody Superb vlevo do vedlejší ulice a s ferrari se střetl. Viníka nehody zatím neznáme, nehoda se bude předávat správnímu orgánu, který poté rozhodne,“ řekla Novinkám mluvčí policie Hana Kaizarová.

Foto: HZS Pardubického kraje

Ferrari se střetlo se škodovkou

Škoda podle ní byla na luxusním autě vyčíslena na tři milióny korun, u druhého auta na 100 tisíc korun. Dechová zkouška obou řidičů byla negativní.

Foto: HZS Pardubického kraje

Ferrari se střetlo se škodovkou

Jiří Mach vlastní v Litomyšli líheň kuřat, která podle webové stránky firmy patří mezi největší a nejmodernější komplex líhní ve střední a východní Evropě. Firma vyprodukuje 165 miliónů kuřat ročně, v ČR má asi 40 procentní podíl na trhu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám