Hlavní obsah

Vážná nehoda vozu Audi si vyžádala pět zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KLADNO

K vážné dopravní nehodě osobního automobilu značky Audi vyjížděli záchranáři a policisté v úterý před polednem na Karlovarskou silnici k odbočce na Unhošť na Kladensku. Řidič pravděpodobně nezvládl v zatáčce řízení a automobil narazil do betonových svodidel. Při nehodě bylo zraněno pět lidí, spolujezdec utrpěl zranění těžké.

Článek

"Podle předběžného šetření bylo pravděpodobnou příčinou nehody nepřizpůsobení rychlosti a nezvládnutí vozidla ve velké rychlosti v zatáčce," uvedla k nehodě kladenská policejní mluvčí Jana Šteinerová.

"U nehody zasahovala posádka z Rakovníka, která se vracela od jiného případu a jela právě kolem. Na místě byl těžce zraněný muž zaklíněný v hořícím autě na místě spolujezdce. Záchranáři museli počkat na zásah hasičů, kterým se podařilo muže vyprostit," uvedla k dramatické situaci mluvčí záchranářů Tereza Janečková.

Spolujezdec utrpěl zranění obličeje a dolních končetin. Po ošetření byl předán letecké záchranné službě, která ho transportovala do nemocnice v Praze Střešovicích.

"Na místě jsme ošetřili další čtyři středně těžce zraněné osoby. Dva pacienty jsme převezli na chirurgickou ambulanci do Kladna a dva na chirurgickou ambulanci do Fakultní nemocnice Motol," doplnila Janečková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám