Hlavní obsah

V Rychvaldu se čelně srazily dva osobní vozy, mrtvá spolujezdkyně

– Rychvald
Právo, den

Devětašedesátiletá spolujezdkyně zemřela v pátek při čelní srážce dvou osobních aut v Rychvaldu na Karvinsku. Další dva lidé se zranili, uvedla policejní mluvčí Eva Michalíková.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Nehoda u Rychvaldu na Karvinsku

Článek

„Z předběžně zjištěných informací vyplývá, že řidič osobního vozidla renault z dosud nezjištěného důvodu v zatáčce nezvládl řízení a následně s vozidlem narazil do protijedoucího vozidla volkswagen, přičemž došlo k čelnímu střetu," uvedla Michalíková.

Mluvčí zdravotnické záchranné služby Lukáš Humpl uvedl, že devětašedesátiletá žena utrpěla mnohočetná zranění, která nemohla přežit. Záchranáři ošetřili další tři lidi.  „Na místě nehody zasahovaly tři jednotky hasičů z Bohumína, Orlové a Karviné. Obě vozidla ihned zajistili proti požáru,“ uvedl mluvčí hasičů Lukáš Popp.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Nehoda v Rychvaldu

Srážka vozidel se stala v Orlovské ulici poblíž rybníku Cihelňák. Na místo přiletěl i vrtulník moravskoslezských záchranářů. Dvaačtyřicetiletá žena měla po nehodě středně těžké poranění hrudníku. U šestasedmdesátiletého muže zjistil zasahující lékař závažné obtíže interního charakteru, do ostravské fakultní nemocnice ho přepravil vrtulník.

Reklama

Výběr článků

Načítám