Hlavní obsah

V případu pokousání dítěte psem na Petříně se přihlásil další napadený. Padlo obvinění

– Praha

Policie obvinila 58letého muže, který o Velikonocích venčil na pražském Petříně psa, jenž následně vážně pokousal dítě. Navíc se jí ozval svědek, který byl psem také napaden. Muži hrozí čtyři roky vězení.

BEZ KOMENTÁŘE: Na pražském Petříně zaútočil pes na čtyřletého chlapceVideo: Policie ČR

 
Článek

„Kriminalisté zahájili trestní stíhání pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová s tím, že muž není majitelem psa.

Nejsem jeho majitel, tvrdí muž o psovi, který na Petříně pokousal dítě

Krimi

Podle ní se díky medializaci případu ozval muž, který byl několik dní před útokem na Petříně napaden stejným psem. Policisté ho vyslechli a případem se dále zabývají. Spolu s policií se okolnostmi zabývá také veterinární správa.

Pes na pražském Petříně zaútočil na čtyřletého chlapce, dítě je v kritickém stavu

Krimi

Útok se odehrál poslední březnový den v parku pod petřínskou rozhlednou, kde byl čtyřletý chlapec s matkou na procházce. Ten utrpěl vážná zranění v oblasti hlavy. V nemocnici musel podstoupit operaci.

Majitel psa ihned po incidentu z místa činu utekl směrem k restauraci Nebozízek a dále k tzv. Hladové zdi, aniž by počkal na policisty. O dva dny později se přihlásil policii s tím, že ale není majitelem psa a jen ho venčil.

Reklama

Výběr článků

Načítám