Hlavní obsah

V přehradě u Kopřivnice se utopil chlapec

Právo, Josef Gabzdyl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KOPŘIVNICE

Patnáctiletý chlapec se v sobotu večer utopil v přehradní nádrži Větřkovice v Kopřivnici-Lubině na Novojičínsku. Potvrdil to novojičínský policejní mluvčí Zbyněk Tomšík. Podle předběžných informací jde o chlapce z nedalekého Příbora, který byl u přehrady se svými vrstevníky.

Článek

Záchranáři dostali informaci o neštěstí po osmnácté hodině. Chlapce se nejprve snažili najít hasiči, ale když neuspěli, povolali z Ostravy dva policejní potápěče. Ti chvíli po jednadvacáté hodině, asi po hodině pátrání, objevili tělo.

Podle předběžných informací jde o chlapce z nedalekého Příbora, který byl u přehrady se svými vrstevníky. "Všichni se koupali, ale najednou si ostatní všimli, že i když jejich kamarád skočil do vody a odplaval, tak se nevrátil. Sice ho nikdo neviděl klesnout pod hladinu, ale na břehu zůstaly jeho věci. Proto přivolali záchranáře," uvedl novojičínský policejní mluvčí Zbyněk Tomšík.

Na severní Moravě se dnes teploty pohybovaly nad dvaceti stupni, proto mnoho lidí využilo první letošní možnosti koupání.

Reklama

Výběr článků

Načítám