Hlavní obsah

Ve Vršovicích se utrhl svah s budovou a auty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V ulici Na Královce v pražských Vršovicích se v noci na úterý utrhl svah s dvoupodlažní neobydlenou budovou určenou k demolici. Dolů se sesunula také tři auta. V budově nikdo nebyl. Pražští hasiči o tom informovali na Twitteru.

Živě: V pražských Vršovicích se utrhl svah s domem i autyVideo: Novinky

 
Článek

Trosky po sesuvu několikrát prohledala kynoložka městské policie se psem, ale nikoho v nich nenašli, uvedli hasiči. Na místo byli povoláni pracovníci Pražských vodovodů a kanalizací (PVK) a Technické správy komunikací (TSK), doplnil mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

V pražských Vršovicích se utrhl svah s domem i autyVideo: Novinky

Spolu se svahem se utrhla i krajnice a část chodníku, ze svahu se tak sesunuly dva osobní vozy a dodávka. „Osobní auta hasiči vyprostili menším vyprošťovacím vozidlem, dodávku musí v dopoledních hodinách vyprostit velký vyprošťovací automobil,“ uvedl mluvčí. Dodávka se při sesuvu převrátila, vyplývá z fotografií, které hasiči zveřejnili.

Mluvčí hasičů pro Novinky doplnil, že svah se sesunul kvůli podmáčené půdě. Hasiči místo zajistili. Domům v okolí podle mluvčího žádné riziko nehrozí.

V Terezíně se zřítila další část Žižkových kasáren

Domácí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám