Hlavní obsah

V pražských Strašnicích se loni střílelo kvůli vystěhování z bytu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie ukončila vyšetřování říjnové dvojnásobné smrti v pražských Strašnicích. Případ byl odložen, protože útočník zemřel. Uvedl na dotaz Novinek mluvčí policie Jan Daněk. Motivem byly osobní spory.

Policisté a záchranáři ve StrašnicíchVideo: Aktu.cz

 
Článek

„Případ byl minulý týden odložen z důvodu nepřípustnosti trestního stíhání, jelikož pachatel spáchal sebevraždu. Motivem byly pravděpodobně špatné osobní vztahy, protože se musel vystěhovat z bytu,“ konstatoval Daněk bez dalších podrobností.

V Praze se střílelo, dva mrtví. Útočník spáchal sebevraždu

Krimi

Střelba se rodinným domem v Révové ulici ozvala 31. října. Útočník se pak zabarikádoval v domě a přijet musel zásahová jednotka a vyjednavač. Když se policie dostala do bytu, našla střelce mrtvého.

Kromě něj byl na místě mrtvý muž a dva zranění. Dvaapadesátiletá žena utrpěla akutní stresovou reakcí, ale její stav nevyžadoval transport do nemocnice. Osmadevadesátiletý muž byl preventivně převezen do nemocnice na Vinohradech.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policie před domem ve Strašnicích

Reklama

Výběr článků

Načítám