Hlavní obsah

V pražském rybníku našli mrtvého muže s batohem na zádech

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Náhodní kolemjdoucí v pátek nalezli v jednom z pražských rybníků mrtvolu muže, která byla oblečená a s batohem. Příčina smrti zatím není známa, případem se zabývají kriminalisté.

Foto: Petr Kozelka, Právo

Ilustrační foto

Článek

Mrtvolu muže našli svědci v Praze - Řepích před polednem. O případu informovala mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

„Po příjezdu na místo policisté z poříčního oddělení ve spolupráci s hasiči z rybníka vyzdvihli na břeh mrtvého muže. Policisté provedli ohledání těla a pro přesné zjištění příčiny úmrtí byla nařízena pitva,“ konstatovala Kropáčová.

Kriminalisté zjišťují také totožnost mrtvého. Mluvčí zároveň vyloučila, že by šlo o plavce, protože muž byl oblečený a na zádech měl batoh.

Pohřešovaný rybář nalezen mrtev

O několik hodin později policisté přijali oznámení o dalším nálezu lidského těla, a sice ve Vltavě u Libeňského ostrova. Po vytáhnutí mrtvoly na břeh, policisté zjistili, že šlo o 64letého několik dní pohřešovaného rybáře.

„Policisté na břehu dokonce nalezli i jeho veškeré rybářské náčiní. Z jakého důvodu muž zemřel, prokáže až nařízená pitva,“ uzavřela Kropáčová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám