Hlavní obsah

V pražské oboře Hvězda našli tělo, mohlo by jít o pohřešovanou dívku

Novinky, kub, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie v pondělí nalezla v pražské oboře Hvězda lidské tělo. Mohlo by jít o 24letou dívku, která je od pátku pohřešovaná. Oficiálně to však policie nepotvrdila.

Pátrání po pohřešované dívce v oboře HvězdaVideo: Novinky

 
Článek

Pohřešovaná dívka v pondělí večer zmizela z policejní databáze. Podle zdroje Novinek pátrání v oboře Hvězda probíhalo právě v souvislosti s ní.

„Mohu potvrdit, že při pátrací akci v oboře Hvězda nalezli policisté ze speciální pořádkové jednotky osobu bez známek života. Byla nařízena soudní pitva. Zjišťujeme totožnost osoby a nemůžeme vyloučit, že zde došlo ke spáchání násilného trestného činu,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Další podrobnosti k případu či okolnostem úmrtí vzhledem k počátku vyšetřování odmítla sdělit podrobnosti.

Pohřešovanou dívku zachytila bezpečnostní kamera v doprovodu 34letého muže, u něj podle informací Novinek policie pracovala s verzí, že spáchal sebevraždu. Po dvojici pátrala policie od pátku, kdy dívku naposled viděli v jejím bydlišti, odkud s mužem odešla. Rovněž pohřešovaný muž zmizel v pondělí večer z policejní databáze.

Kriminalisté zveřejnili záznam z bezpečnostní kamery u vchodu do domu. Policisté se v pátrání se psovody o víkendu zaměřili na Prokopské údolí, v pondělí se pak v odpoledních hodinách přesunuli do obory Hvězda.

Podle reportéra Novinek, který situaci na místě sledoval, policisté obehnali oboru páskou, zasahovali rovněž ve speciálních oblecích používaných při zaznamenávání genetických stop, přijel také koroner.

Reklama

Výběr článků

Načítám