Hlavní obsah

Policisté pátrají po pohřešované mladé ženě a jejím doprovodu, v akci jsou psovodi

Novinky, kov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policie požádala veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešované 24leté ženě. Ta byla naposledy spatřena v pátek ve svém bydlišti v pražských Stodůlkách, od té chvíle ji nikdo neviděl. Policisté v neděli zveřejnili video, na němž je dvojice zachycena.

Pohřešovaná žena a její doprovod na záznamu z pouliční kameryVideo: Policie ČR

 
Článek

V neděli večer pátralo asi 20 lidí včetně psovodů na okraji pražského Prokopského údolí. Na místě byli i policisté z oddělení vražd.

„Kriminalisté již prověřili desítky míst, kde by se mohla nacházet, ale do současné chvíle se ženu nepodařilo vypátrat,“ uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová.

BEZ KOMENTÁŘE: Pátrací akce po pohřešované ženě v PrazeVideo: Novinky

Žena je vysoká přibližně 175 cm, má střední postavu, dlouhé rovné hnědé vlasy a drobné pihy v obličeji.

Podle dosud zjištěných informací by se mohla pohybovat ve společnosti čtyřiatřicetiletého muže, který je v současné chvíli také pohřešovaný.

„Žena má na sobě světlý kabát dlouhý po kolena, modré džíny, černé kotníkové boty a na zádech měla při odchodu z domu modrý batoh. Muž má na sobě tmavou bundu, modré džíny a na zádech měl tmavý batoh,” uvedla policie.

Foto: Policie ČR

Hledaná žena a její doprovod

Muž je vysoký 170 až 180 cm, má střední postavu, krátké hnědé vlasy a krátké vousy.

„Na očích nosí hranaté dioptrické brýle. Muž v poslední době nosil tyrkysovou roušku s červenými ornamenty,“ uvedla Kropáčová.

Informace o pohybu ženy a muže nebo místě, kde by se mohli nacházet, lze oznámit na lince 158 nebo jakékoliv policejní služebně.

Ve Vltavě za Prahou našli mrtvolu

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám