Hlavní obsah

V Praze se odehrála potyčka mezi strážníkem a řidičem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Odvozem strážníka do nemocnice skončila potyčka mezi ním a jedním řidičem v Praze 8. Městská policie tvrdí, že byl strážník napaden. Detaily incidentu nesdělila. Řidič ale tvrdí, že nikomu nic neudělal.

Incident v pražských HolešovičkáchVideo: Novinky

 
Článek

„Mohu potvrdit, že došlo k napadení strážníka, který se bránil pomocí donucovacích prostředků,“ řekla Novinkám mluvčí pražské městské policie Jana Přikrylová s tím, že případ vyšetřuje státní policie.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Vozy záchranářů na místě incidentu.

Incident se odehrál krátce před polednem v ulici V Holešovičkách. „Co přesně se tam stalo, zatím zjišťujeme, vyšetřování je teprve na začátku,“ řekla mluvčí pražské policie Eva Stulíková.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Vůz řidiče, který měl podle městské policie napadnout strážníka.

Podle informací Novinek strážník měřil rychlost projíždějícím vozům a zastavil černé BMW. Proč se situace při řešení přestupku zvrhla v potyčku, zatím není jasné.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Místo incidentu.

Zásah na místě potvrdili také záchranáři. „Zraněný strážník byl k vyšetření převezen do nemocnice na Bulovce,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

Řidič ale Novinkám na místě sdělil, že se vůbec nic nestalo. Policie ho ani nezadržela a z místa odjel svým vozem.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Vůz městské policie na místě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám