Hlavní obsah

V Praze se našly dvě mrtvoly, příčiny smrtí se vyšetřují

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté vyšetřují od sobotního rána úmrtí dvou mužů. Tělo prvního z nich nalezli lidé ve sklepě domu ve Vršovicích, tělo druhého pak ve světlíku v domě v Nuslích.

BEZ KOMENTÁŘE: V pražských Vršovicích našli ve sklepě mrtvolu mužeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Před 10. hodinou vyjížděli policisté společně s kriminalisty ze čtvrtého policejního obvodu do Vršovické ulice, kde byl ve sklepě domu nalezen mrtvý muž. Prvotním ohledáním na místě kriminalisté předběžně vyloučili cizí zavinění smrti,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Rybanský.

Kriminalisté tělo muže ohledali společně s koronerem a zjistili, že muž ve sklepě zemřel pravděpodobně vlivem zdravotních problémů. Kriminalisté u něj nařídili pitvu.

Spadl do světlíku

„Po 10. hodině pak policisté společně s kriminalisty vyjeli do Nuselské ulice, odkud byl hlášen pád člověka do světlíku. I zde kriminalisté předběžně vyloučili cizí zavinění smrti,“ doplnil mluvčí.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie vyšetřuje pád muže do světlíku v pražských NuslíchVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Na místě zasahovali také hasiči a záchranáři. Ti už však muži nedokázali pomoci. Podle všeho se totiž ve světlíku nacházel již delší dobu.

„Kriminalisté budou nadále zjišťovat, jak přesně se muž do světlíku dostal,“ dodal Rybanský.

 

Reklama

Výběr článků

Načítám