Hlavní obsah

V Plzeňském kraji se zabili dva motorkáři

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Dva motocyklisté zahynuli v sobotu při nehodách na Klatovsku a Plzeňsku. Obě nehody se staly téměř současně, přibližně ve dvě hodiny po poledni. Při obou se srazil motocykl a osobní automobil, uvedl mluvčí západočeské policie Jiří Soukup.

Článek

První nehoda se stala na silnici nedaleko Stupna na Rokycansku, kde dvaadvacetiletá řidička osobního auta nedala na křižovatce přednost v jízdě motocyklu Jawa 350. Jeho řidičem byl jednačtyřicetiletý muž, jenž vezl o rok mladší spolujezdkyni.

"Po střetu spadl řidič motocyklu i jeho spolujezdkyně na zem. Žena na místě nehody utrpěným zraněním podlehla, řidič motocyklu byl s otřesem mozku a naražením páteře přepraven vrtulníkem do nemocnice v Plzni," dodal mluvčí.

Rovněž ve dvě hodiny odpoledne se podobná tragédie přihodila v Klatovech. Dvaačtyřicetiletý řidič motocyklu dostal smyk, přejel do protisměru a narazil do vozidla Opel Astra. Řidiče motocyklu převezli lékaři do nemocnice, kde zemřel.

Celková škoda, která vznikla při nehodách, činí 210 000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám