Hlavní obsah

Nehoda tří aut na pražském Břevnově: BMW skončilo na boku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V Patočkově ulici na pražském Břevnově došlo v pátek k nehodě tří aut, dvě z nich skončila na chodníku otočená do protisměru, hasiči nemuseli nikoho vyprošťovat. Záchranná služba měla v péči jednoho dospělého a zhruba dvouleté dítě.

Nehoda v Patočkově uliciVideo: Václav Burian

 
Článek

Nehoda se podle policie stala ve čtyři hodiny odpoledne. Záchranná služba na místo podle mluvčího Karla Kirse vyslala dvě posádky záchranářů a jednoho lékaře.

„Muž cca 45 let s otřesem mozku byl transportován do Ústřední vojenské nemocnice. Dítě cca 2 roky k dovyšetření do motolské nemocnice,“ upřesnil Kirs.

Podle informací z místa skončila dvě auta na chodníku – BMW, jež zůstalo na boku, se opíralo o druhé vozidlo. „Ulice Patočkova byla směrem z centra na Vypich uzavřená,“ doplnil mluvčí policie Jan Rybanský. Provoz na silnici byl po více jak hodině a půl obnoven.

„V ulici Patočkova zasahujeme u nehody tří osobních vozidel. Není nutné vyproštění osob, jedno vozidlo na boku jsme zajistili proti pohybu,“ uvedli hasiči na sociální síti X.

Řidič dodávky po nárazu do svodidel na dálnici D11 zemřel v nemocnici. Policie hledá svědky nehody

Krimi
Foto: Václav Burian

Nehoda v Patočkově ulici

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám