Hlavní obsah

Řidič dodávky po nárazu do svodidel na dálnici D11 zemřel v nemocnici. Policie hledá svědky nehody

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragické následky měla v pátek ráno nehoda na sjezdu z dálnice D11 na mimoúrovňové křižovatce u ČKD u Hradce Králové. Vážně zraněného řidiče dodávky záchranáři odvezli do nemocnice, kde později zemřel. Policie hledá svědky nehody, zejména šoféra, který jel kolem v době kolize.

Nehoda na dálnici D11Video: Policie ČR

 
Článek

Nehoda se krátce před 6:00 stala na exitu 95. km dálnice D11 ve směru z Prahy na Jaroměř.

„Ze zatím nezjištěných příčin 69letý řidič dodávky značky Fiat Ducato narazil do svodidel, čímž utrpěl vážná zranění, se kterými byl záchrannou zdravotnickou službou převezen do nemocnice, kde na následky zranění bohužel zemřel,“ informovala mluvčí policie Iva Kormošová.

Policie při vyšetřování nehody hledá další svědky. Z kamerových záznamů je patrné, že v době havárie před 6:00 jelo tím samým místem další vozidlo.

„Žádáme tohoto řidiče, aby se ozval na linku 158,“ uvedla mluvčí s tím, že policie žádá i další svědky či řidiče, aby ji kontaktovali a poskytli případné kamerové záznamy.

Sjezd z dálnice byl tři hodiny uzavřený. Hmotnou škodu při nehodě vyšetřovatelé vyčíslili na 800 000 korun.

Foto: Policie ČR

Nehoda na dálnici D11

Nehoda čtyř aut zkomplikovala provoz na dálnici D11 u Prahy

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám