Hlavní obsah

V Neratovicích pobodal otec svého syna

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na sídlišti v Neratovicích pobodal v noci na neděli muž jiného muže. Podle sousedů pobodal otec svého syna. Kriminalisté případ vyšetřují pro podezření z trestného činu těžkého ublížení na zdraví.

BEZ KOMENTÁŘE: Otec v Neratovicích pobodal svého synaVideo: Novinky

 
Článek

K incidentu došlo v bytě v ulici Na Výsluní. Mladší z mužů utrpěl bodná poranění, se kterými ho záchranáři převezli do mělnické nemocnice.

"Můžeme potvrdit, že došlo k pobodání. Na místo vyjeli kriminalisté z Mělníku i z krajského ředitelství," sdělila Novinkám policejní mluvčí Michaela Richterová.

Před domem stálo několik policejních aut, včetně civilních. Podezřelý muž, který měl v bytě pobodat svého syna, je vyšetřován na svobodě.

"Případ prošetřují mělničtí kriminalisté pro podezření z trestného činu těžké ublížení na zdraví, přičemž podezřelý je vyšetřován na svobodě. V celé věci ale budou probíhat ještě výslechy a další úkony, takže tento stav nemusí být konečný. Poškozený muž je hospitalizovaný v nemocnici a je mimo ohrožení života," doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám