Hlavní obsah

V lese u vysílače Cukrák našli mrtvolu ženy

Novinky, kub, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jíloviště

Nález těla mrtvé ženy vyšetřují od čtvrtečního odpoledne kriminalisté v okrese Praha - západ. Tělo leželo v lese poblíž vysílače Cukrák v Jílovišti. Policie nařídila soudní pitvu a zatím odmítla komentovat, zda bylo již na místě možné vyloučit cizí zavinění.

Nález mrtvé ženy u dálnice D4Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Tělo ženy leželo v lese u dálnice D4, zatímco zhruba o 40 metrů dál stálo u silnice osobní vozidlo, podle všeho by mělo s ženou souviset. Mluvčí policie Michaela Richterová uvedla, že na místě jsou kriminalisté a také koroner.

V odstaveném autě u Prahy našli mrtvolu

Krimi

„Policisté prohledávají okolní terén a také odstavené auto. Byla nařízena soudní pitva,” sdělila bez dalších podrobností mluvčí.

V Praze objevili v autě mrtvolu ženy

Krimi

Podle informací Novinek na místě nálezu nic nenasvědčovalo násilnému činu, policie to ale nepotvrdila s odkazem na fakt, že vyšetřování je na samém začátku.

Reklama

Související témata:

Související články

V Praze našli u cesty mrtvolu v rozkladu

Nález lidského těla vyšetřují od sobotního odpoledne kriminalisté v Praze. Ostatky ve značném stádiu rozkladu ležely poblíž jedné ulice v části metropole...

U ohniště na Zlínsku našli ohořelé tělo

Ohořelé torzo lidského těla objevil v místě zvaném Na výletišti muž procházející Valašskými Klobouky. Jde o tělo třiačtyřicetiletého místního muže. Podle...

Výběr článků

Načítám