Hlavní obsah

V Havířově vypadla seniorka ze čtvrtého patra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havířov

Sedmasedmdesátiletá žena vypadla v sobotu časně ráno ze čtvrtého patra domu v Havířově na Karvinsku. S vážnými zraněními byla po ošetření na místě transportována na urgentní příjem Fakultní nemocnice Ostrava. Případem se zabývá policie. Cizí zavinění ale vyloučila. Právu to řekla krajská policejní mluvčí Eva Michalíková.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Zdravotnická záchranná služba

Článek

Krajští operátoři prvotní informaci o pádu člověka ze čtvrtého patra domu v Havířově převzali okolo osmé hodiny. Na pomoc vyjela lékařská posádka, která na místo události dorazila během pěti minut od přijetí výzvy.

„Seniorka byla po pádu při vědomí. Zasahující lékařka u ní však zjistila vážná a život ohrožující mnohočetná poranění pánve, dolních končetin a končetiny horní. Pacientka byla zajištěna pánevním pásem, uložena do podtlakové matrace, záchranáři jí podali kyslík a léky tlumící bolest. Poté byla šetrně transportována na urgentní příjem ostravské fakultní nemocnice,“ uvedl mluvčí krajské zdravotnické záchranné služby Lukáš Humpl.

V Trnové hořel dětský domov, hasiči evakuovali třicet lidí

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám