Hlavní obsah

V Havířově řádí nebezpečný muž, lidé se ho bojí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havířovští městští policisté opakovaně zasahují u potyček, krádeží a incidentů, které způsobil místní agresivní muž. Havířované o něm říkají, že je to místní známá firma, a snaží se mu vyhýbat. Podle informací Práva má muž problémy s alkoholem a drogami. Strážníci ale tvrdí, že muži nic neprokázali, i když na zveřejněných záběrech útočí na lidi.

Agresivní muž z Havířova je nebezpečný svému okolí, útočí na lidi a škodí v prodejnáchVideo: polar.cz

 
Článek

Podle moravskoslezské regionální televize Polar se muž často prochází po Havířově a přitom se svléká do půlky těla, nevyzpytatelně fyzicky útočí na kolemjdoucí a krade v prodejnách.

„Nikdo si nemůže být jistý, zda se nestane jeho obětí. Muž kolem sebe pokřikuje a vyhrožuje. Lidé se mu raději vyhýbají obloukem. Plné zuby ho mají také provozovatelé prodejen, kde způsobuje škody a krade,“ uvedla televize. Poslední incident řešila městská policie ve čtvrtek, kdy vtrhl do prodejny potravin na Dlouhé třídě, kde se sprostě osopil na prodavačku, rozbil plexisklo a chtěl ukrást bagetu.

Za záběrů televize je patrné, že kopal i do muže na ulici.

Strážníci ale tvrdí, že muži nic neprokázali. „Naposledy jsme ho řešili ve čtvrtek. Přestupek mu ale nebyl prokázán. Povolali jsme kolegy z Policie ČR a ti ho odvezli na záchytku. Snad je nyní na psychiatrii. Je to vlastně u něj stále stejný postup. Vyrazíme na místo oznámení, vykážeme ho z místa, policie ho odveze,“ sdělil Právu v pátek dopoledne zástupce ředitele havířovské městské policie Libor Morcinek.

Dodal, že strážníci na něj nemají žádné páky, jak ho a jemu podobné vykázat z města.

Opilý šofér na Karvinsku ujížděl policistům, havaroval a zranil chodce

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám