Hlavní obsah

Opilý šofér na Karvinsku ujížděl policistům, havaroval a zranil chodce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pouze několik kilometrů se podařilo v neděli dopoledne ujíždět před policisty řidiči osobního auta na Karvinsku. Jízdu zakončil nehodou, srážkou se sloupem a zraněním chodce v Havířově.

Foto: Luboš Pavlíček, ČTK

Ilustrační foto

Článek

Muže za volantem se snažila zastavit policejní hlídka před 11. hodinou v Dolní Datyni. „Na výzvy policistů k zastavení nereagoval a začal ujíždět směrem na Šenov a Havířov. Na křižovatce ulic Hlavní třída a Čs. armády v Havířově řidič nezvládl řízení a narazil do sloupu. Následně došlo ke střetu s chodcem vedoucím jízdní kolo,“ popsala policejní mluvčí Kateřina Kubzová.

Dodala, že po nehodě byl bezohledný šofér zadržen policejní hlídkou. „Dechová zkouška na přítomnost alkoholu u něj skončila s pozitivním výsledem přes jeden a půl promile,“ sdělila.

Zraněným chodcem byl patnáctiletý chlapec, kterého záchranáři přepravili se středně těžkým poraněním letecky do nemocnice v Ostravě. Případ šetří policisté dopravního inspektorátu v Karviné.

V Havířově vypadla seniorka ze čtvrtého patra

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám