Hlavní obsah

V domě na Kladensku našli zavražděného muže. Kamery zachytily důležitého svědka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvaašedesátiletého zavražděného muže našli policisté na začátku září na Kladensku. V rámci vyšetřování hledají důležité svědky, které zachytily kamery v obci.

Kriminalisté rozplétají vraždu 62letého mužeVideo: Policie ČR

 
Článek

Nález mrtvého v rodinném domě v Dřetovicích ohlásil jeho známý první školní den. Po pitvě policisté konstatovali, že muž zemřel násilnou smrtí, a případ začali vyšetřovat jako vraždu. Měl zranění, které si nemohl udělat sám.

Kriminalisté, kteří případ vyšetřují, zajistili kamerové záznamy, na nichž je důležitý svědek a auto.

Foto: Policie ČR

Kriminalisté rozplétají vraždu 62letého muže.

„Na jednom ze zajištěných záběrů je zachyceno osobní auto, pravděpodobně Volkswagen Arteon, s přívěsným vozíkem, které projíždělo obcí Dřetovice. Osoba, která vozidlo řídila, může být pro kriminalisty důležitým svědkem při vyšetřování jakož i muž v tmavém oblečení s batohem na zádech procházející obcí kolem čtvrté hodiny ranní,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Kriminalisté hledají i další svědky, kteří si v obci v noci na 1. září všimli něčeho podezřelého. Ozvat se mohou na linku 158 nebo číslo 720 042 951.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám