Hlavní obsah

V Brně se po fotbale poprali fanoušci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Na hřišti jejich tým utrpěl porážku, tak si chtěli fanoušci spravit náladu alespoň při nerovné bitce. Řeč je o konfliktu mezi fanoušky Zbrojovky Brno a Sparty Praha. Zatímco na hřišti prohrála Zbrojovka 0:4, po bitce zůstali zraněni tři fanoušci Sparty. Do potyčky se zapojilo pět domácích příznivců proti třem hostujícím.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Fanoušci Sparty během utkání v Brně demolují stánek s občerstvením.

Článek

„Po zápase došlo v Berkově ulici k potyčce pětice fanoušků Zbrojovky a trojice sparťanů. Při konfliktu, který řešili strážníci městské policie, byli zraněni tři příznivci pražského týmu. Policie případ vyšetřuje pro výtržnictví a ublížení na zdraví,“ potvrdil mluvčí policistů Bohumil Malášek.

Policisté nyní zjišťují okolnosti případu a role jednotlivých aktérů. „Případem, v němž hrál nemalou roli rovněž alkohol, se budeme dál zabývat,“ dodal Malášek.

Záchranáři převezli trojici zraněných do nemocnice. Kromě lehčích povrchových zranění jeden z napadených utrpěl i zlomeninu nohy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám