Hlavní obsah

V autě krev, kolem běhal pes, řidič nikde. Z násilí na Břeclavsku se vyklubala nešikovnost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Valtice

Hodně se v pondělí odpoledne vyděsil člověk, který nedaleko Valtic na Břeclavsku narazil na odstavené auto. Dveře byly od krve a zakrvácený byl i interiér vozu. Okamžitě tedy zalarmoval policii. Rozběhlo se pátrání ohledně zřejmého násilného činu. Celá akce ale měla nakonec úplně jiný závěr.

Foto: Policie ČR

Krev byla i uvnitř auta.

Článek

Policisté, kteří na místo dorazili, viděli uvnitř vozu i zakrvácený bojový nůž. Navíc na místě pobíhal pes bez dohledu majitele.

Foto: Policie ČR

Odstavené auto potřísněné krví našel kolemjdoucí.

Pes patřil pětatřicetiletému muži a ukázalo se, že také krev byla jeho.

„Za hrůzostrašnou scénu plnou krve mohl sám řidič. Ten se totiž při venčení domácího mazlíčka nešťastnou náhodou pořezal na ruce, kdy mu ostří nože dokonce zasáhlo tepnu. Z posledních sil ale ještě dokázal telefonem zavolat přítelkyni,“ informoval v pátek o případu policejní mluvčí Petr Vala.

Zatímco žena spěchala s mužem do nemocnice, kde lékaři napravovali následky nešikovné manipulace s nožem, objevil opuštěné, krví potřísněné auto kolemjdoucí a spustil pátrací mašinérii.

Foto: Policie ČR

Policisté našli uvnitř vozu také zakrvácený nůž

Nakonec si oddechli policisté i zraněný muž. „Tomu devětadvacetiletá žena předčasně nadělila ten nejlepší vánoční dárek, jeho život,“ dodal mluvčí.

Žák do školy v Hustopečích přinesl pistoli, zasahovala policie

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám